Op kwaliteit gebouwd. Op toekomst gericht.


Carl Roth Werk Karlsruhe Knielingen

Bij CARL ROTH staan met de opening van de derde centrale in Karlsruhe alle tekenen op succes.

Gebouwd op de waarden van een meer dan 140 jaar bestaande onderneming en gepaard met deze toonaangevende innovatiekracht, is hier een nieuw logistiek centrum met ca. 7000 m² magazijnoppervlakte ontstaan.

In dit architectonisch indrukwekkende gebouw zijn niet alleen de arbeidsplaatsen van de toekomst terug te vinden, maar ook een innovatief bouwconcept met blik op de toekomst.
De beschikbaarheid, snelheid, precisie en kwaliteit van de Carl ROTH service wordt door een ca.12 m hoog automatisch magazijn met kleine onderdelen met vier rekbedieningsapparaten en 23.200 magazijnkisten gegarandeerd. Met de modernste vloertransporteurs, allemaal met de nieuwste lithiumtechniek uitgerust en 20 in ruime mate automatisch aangestuurde verpakkingsplaatsen zijn we perfect voor de toekomst uitgerust. Vanuit Karlsruhe voorzien we nu onze klanten over heel Duitsland en in meer dan 100 landen dagelijks van meer dan 3000 pakketten.

Transparant en met de focus op het belangrijkste, met optimale materiaalstroom door de modernste transporttechniek, is de nieuwe centrale in Karlsruhe de perfecte locatie voor nog meer service en kwaliteit. Want door de intensieve planning van alle ambachten en een moderne IT kunnen nu alle processen nog slanker, efficiënter en kostenbesparender worden omgezet.

Wij van CARL ROTH geloven in de kracht van verandering als die op de waarden is gebaseerd waarvoor we al vele jaren bij onze klanten worden gewaardeerd. Daarom hebben we met volle overtuiging in de nieuwe centrale geïnvesteerd, nieuwe jobs gecreëerd om met deze bijdrage de wereld een klein beetje beter te maken. Moderne IT, geoptimaliseerde processen, persoonlijk advies en een betrouwbare service:
we zijn klaar voor de toekomst.

Das könnte Ihnen auch gefallen:

Carl-Roth-Biotechnologie
Biotechnologie – wenn sich Science Fiction und Mutter Natur im Labor treffen
Grüne Technologie
Grüne Technologie
Vitamin C – Die Geschichte des wohl bekanntesten Vitamins
Vitamin C – Die Geschichte des wohl bekanntesten Vitamins
Elektromobilität: Eine Sache der (schnellen) Ladung
Elektromobilität: Eine Sache der (schnellen) Ladung